روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: عصبانیت صهیونیستها هم که از بلندگوهای آنها در داخل رژیم اشغالگر و در کشورهای اروپائی و آمریکا و لابیهای صهیونیستی به گوش میرسد، نشانه دیگر است. با وجود اینهمه دلایل و شواهد روشن، آیا میتوان از کسانی که داعیهدار انقلابیگری، اسلامخواهی و ایراندوستی هستند انتظار کارشکنی علیه سیاست منطقهای و بینالمللی نظام داشت؟!
اولین و مهمترین نهادی که باید با این سیاست مدبرانه نظام همراهی و از آن حمایت کند، نهاد رسانه است. نهاد رسانه، شامل رسانههای مکتوب، مجازی و رسانه ملی باید همگی برای موفقیت نظام در پیشبرد سیاست مذاکره و تعامل تلاش کنند. این تلاش، به معنای خودداری از نقد منصفانه و خیرخواهانه نیست. بلکه برای ارائه نقطه نظرهای کارشناسانه به منظور تقویت منطق طرف ایرانی و حمایت از مذاکرهکنندگان خودی برای برخورداری از دست برتر و رسیدن به امتیازات بیشتر است. در این زمینه هرچند رسانههای مکتوب و مجازی در بعضی موارد برخلاف انتظار عمل کردهاند ولی خطای رسانه ملی بقدری زیاد است که حتی با خوشبینانهترین نگاه نیز نمیتوان آن را سهوی و ناشی از بیتوجهی دانست.
اینکه دقیقاً همزمان با سفر وزیر دفاع عربستان به تهران و دیدارش با رهبر و رئیس جمهور علیه دولت عربستان هجویاتی از تلویزیون کشورمان پخش شود، با هیچ منطقی همخوانی ندارد. اینکه برخلاف سیاست بدیهی و اعلام شده نظام جمهوری اسلامی مبنی بر اعتقاد راسخ به وحدت مذاهب اسلامی و ضرورت پرهیز از هر اقدام و سخنی که موجب تفرقه میان اهل سنت و شیعیان باشد، تلویزیون کشور در برنامه رسمی علیه مقدسات اهل سنت مطالبی پخش کند، بهیچوجه قابل قبول نیست.
این قبیل اقدامات، ضربههای سنگینی به مصالح عمومی و منافع ملی وارد میکنند و به خلع سلاح شدن نمایندگان ایران در مذاکرات و دست پایین داشتن در جریان تعامل با طرفهای مقابل منجر میشوند. مردم ایران اکنون از تحولی که در سیاست خارجی به وجود آمده خوشحال و راضی هستند، حرکت رسانه ملی و بعضی رسانههای دیگر به جای اینکه همراهی با این سیاست باشد حرکت برخلاف جریان مردمی است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0