جزئیات نشست غیرعلنی مجلس درباره بودجه سال ۹۹
فارس نوشت: عضو هیأت رئیسه مجلس درباره جزئیات نشست غیرعلنی امروز گفت: در دوره آقای روحانی ۶۱ درصد منابع صندوق توسعه ملی در حوزه مصارف هزینه شده که مشخص نیست بر چه اساسی انجام شده است.
حجتالاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس در گفتوگویی، با اشاره به نشست غیرعلنی امروز (سهشنبه ۲۰ مهر) که مهرداد بذرپاش رئیس دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۹ را به نمایندگان ارائه کرد، اظهار داشت: در این نشست عملکرد بودجه سال گذشته از سوی رئیس دیوان محاسبات به نمایندگان مجلس ارائه شد.ضمن اینکه نمایی هم از اقداماتی که در آینده باید دیوان محاسبات در گزارشات تفریغ انجام دهد به نمایندگان مجلس اعلام کرد.
وی افزود: گزارش تفریغ بودجه سال ۹۹ از سوی رئیس دیوان محاسبات به مجلس ارائه شد این در حالی است که این گزارش ۴ ماه زودتر از موعد مقرر یعنی دی ماه به مجلس ارائه شد که جای تشکر دارد.
عضو هیأت رئیسه مجلس تصریح کرد: از نکات مهم گزارش تفریغ بودجه سال ۹۹ آن است که در دوره آقای روحانی صندوق توسعه ملی که صندوق بیننسلی محسوب میشود متأسفانه ۶۱ درصد منابع این صندوق را در حوزه مصارف هزینه کرده است که مشخص نیست بر چه اساسی او دولتش این کار را انجام داده است و همین اقدام منشأ تورم فعلی محسوب می شود.
سلیمی گفت: دولت روحانی از منابع بانک مرکزی برداشتهای عجیب و غریبی داشته است و این کار را به بهانه تنخواهگردان انجام داده است و همین موضوع هم منشأ افزایش پایه پولی و نقدینگی در جامعه است و برای مدیریت این تورم بایستی دستاندازی به منابع بانک مرکزی کاهش پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد:کنترل تورم فرآیندی خاص دارد که بایستی در ابتدا جلوی رشد نقدینگی را بگیریم و سپس اقدامات دیگر را انجام دهیم که دولت آیتالله رئیسی در ماه اول و دوم اقدامات خوبی در این باره انجام داده است و امیدواریم این روند استمرار پیدا کند این در حالی است که آثار اقدامات دولت فعلی چند ماهی طول میکشد تا خود را نشان دهد.
عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: بایستی اژدهای تورم که از دولت آقای روحانی دهان خود را باز کرده است و ثروت مردم را میبلعد توسط دولت آیتالله رئیس از بین برود. این در حالی است که حجم زیاد نقدینگی و تورم در جامعه در حال از بین بردن ثروتها و سرمایههای مردم است ضمن اینکه در دولت روحانی شاهد ترک فعلهای زیادی در بخشهای مختلف بودجه و اقتصاد کشور بودیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0